Viktor Dima Bilan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Viktor Dima Bilan

Najbolji provod

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Ukraina

Ići dole 
AutorPoruka
Dima my love
Admin
Admin
Dima my love

Broj poruka : 130
Godina : 34
Datum upisa : 22.12.2007

Ukraina Empty
PočaljiNaslov: Ukraina   Ukraina Icon_minitimePon Jun 23, 2008 2:01 pm

Seksepilna pevačica Ani Lorak, koja će s numerom „Shady Lady“ predstavljati Ukrajinu na „Evrosongu“ u Beogradu, iako po procenama kladionica spada u favorite za pobedu, skromno kaže da će dati sve od sebe i napominje da joj je najveća nagrada kada pesmom ljudima ulepša život.

Karolina Miroslavivna Kujek je rođena 1978. u gradiću Kitsman, počela je da peva već u četvrtoj godini, a 1992. je pobedila na takmičenju talenata „Pervotsvit“. Tri godine kasnije uzima umetničko ime Ani Lorak, a već u devetnaestoj godini je dobila zvanje zaslužnog umetnika Ukrajine. Nekoliko puta uzastopno je proglašavana za najseksepilniju Ukrajinku, a slikala se za muške magazine...

- Uvek sam osećala da je moja sudbina da nastupim na „Evroviziji“. Pre tri godine, kada sam prvi put učestvovala na ukrajinskom izboru, političke prepreke su me sprečile da odem na „Evrosong“, ali nije mi žao, jer ispostavilo se da to nije bilo pravo vreme za mene - priča Ani Lorak i dodaje da jedva čeka početak „Evrovizije“, za koju je sigurna da će biti spektakl.

- Drago mi je što se „Evrosong“ održava u Beogradu, jer svake godine srpski predstavnici su bili sjajni i veoma profesionalni. Luda sam za muzikom! Živim da pevam i pevam da bi živela. Naravno, kao i svi učesnici želim da pobedim, ali za mene ovo nije sport, važnije su mi druge stvari. Na sceni dajem sve od sebe i, naravno, publika oseća kada je pevač iskren i za mene je najveća nagrada kada uspem da donesem sreću u ljudske živote - objašnjava pevačica.

Ani, koja je dve godine bila ambasador dobre volje Ujedinjenih nacija, namerava da nastup u Beogradu iskoristiti kako bi publiku podsetila na problem side jer, kako kaže, sada je vreme da budemo ljudi budući da se nikad ne zna šta se svakom od nas može desiti sutra.

Po procenama evropskih kladionica predstavnica Ukrajine se ubraja u najuži krug favorita, a na pitanje u čemu je tajna uspeha ukrajinskih pevača na „Evroviziji“ (Ruslana je pobedila 2004, Serdučka je bila druga), Lorakova je odgovorila:

- Kao prava Ukrajinka, mogu da kažem da nema zemlje kao što je moja! Svi pevači koji su predstavljali Ukrajinu na „Evrosongu“ su bili talentovani i dali su sve od sebe da svoju zemlju predstave na najbolji način.
Nazad na vrh Ići dole
https://dima-official-forum.serbianforum.info

Ukraina
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Ukraina

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Viktor Dima Bilan :: EUROSONG :: UČESNICI-
Skoči na: